2016. 01. 06.

Nők elleni erőszakos támadások a bevándorlási hullám tükrében

Korábban írtam már arról, hogy a bevándorlók veszélyt jelenthetnek az európai nőkre, mert más kultúrkörből jöttek, ahol a nők megítélése és a velük kapcsolatos bánásmód eltér az európai normától. 
Az elmúlt hónapokban megjelent pár cikk, ezek közül bemásolom az eddigi legnagyobb (amúgy tömeges) eseményt: 


"Németországot sokkolta a szilveszteri erőszakhullám

január 5., kedd 12:20

A kölni városvezetés válságülést hívott össze a szilveszter este elszabadult erőszaksorozat miatt: a város főpályaudvara körül összegyűlt közel ezres tömegben részeg férfiak 5-15 fős csoportja nőkre támadt rá: kirabolták és durván molesztálták őket. A német igazságügy miniszter, Heiko Maas szerint a szervezett bűnözés egy új formájával állnak szemben. 

A szilveszter utáni első munkanapon hétfőn legalább 90 bejelentés érkezett a rendőrséghez a teljesen elszabadult tömegben történt bűncselekmények miatt. Ezeknek negyedét olyan nők adták be, akiket szexuális jellegű támadás ért. A hatóságok arra számítanak, hogy a hét során még ennél is többen jelentkeznek majd.

Hasonló bűncselekmények történtek Hamburgban is, ahol a város bulinegyedében éjfél körül észak-afrikai férfiak nőket raboltak ki, majd elkezdték fogdosni őket. A hamburgi rendőrséghez tíz eset miatt érkezett bejelentés. Stuttgartból is érkeztek jelentések ilyen esetekről. 

Egy kölni lap beszámolója szerint a támadók a nők ruhája alá nyúltak, volt, akiről a bugyiját is letépték. Wolfgang Albers kölni rendőrfőnök hangsúlyozta, hogy a szexuális zaklatások valóban nagyon súlyos formájáról van szó, egy nőt meg is erőszakoltak. A beszámolók alapján az elkövetők az észak-afrikai térség országaiból származhatnak.

Az egyik szemtanú, a 27 éves Anne a Spiegelnek arról számolt be, hogy szilveszter este a kölni főpályaudvar előtti tér szinte teljesen megtelt. A tömeg szinte kizárólag csak férfiakból állt, csak elvétve lehetett köztük nőket látni. Nem tudta, hogy pontosan miért, de nagyon kényelmetlenül érezte magát, és végig a barátjába kapaszkodott.

Egyszer csak azt érezte, hogy egy idegen kéz a tömegben megmarkolja a fenekét, de az elkövető gyorsan eltűnt a tömegben. Nem sokkal később valaki tűzijátékot lőtt az emberek közé. A rendőrség végül feloszlatta a teljesen elszabadult tömeget, éjfél után 15 perccel már üres volt a tér. Vasárnap reggel a rendőrség a pályaudvaron öt 18-24 év közötti férfit vett őrizetbe, akik női utasokat zaklattak. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ők követték-e el a szilveszter esti támadásokat is.

A kölni rendőrséget rengeteg bírálat érte, amiért nem elég gyorsan és nem megfelelő erővel reagált a pályaudvar előtt kialakult káoszra. Ezért a biztonsági erők a város következő nagyobb rendezvényre, a februári karneválra külön készülnek. Akkorra legalább egymillió látogatót várnak. A hatóságok fogadkoznak, hogy mindent elkövetnek majd, hogy a szilveszteri események ne ismétlődhessenek meg. A tartomány belügyminisztere, Ralf Jäger hangsúlyozta, hogy ennyivel tartoznak a nőknek és ugyanúgy az észak-afrikai menekülteknek is, akik békében akarnak náluk élni.

A német igazságügyi miniszter, Heiko Mass kedden az utcai erőszak megfékezését követelte a német városokban. Arról beszélt, hogy ezeket „a nők elleni gyáva és undorító támadásokat nem fogjuk elfogadni. Minden tettest bíróság elé kell állítani. Nem engedhetjük meg, hogy a védtelen emberek a városainkban nyílt erőszaknak legyenek kitéve.”Ehhez túl sok mindent nem tudok hozzáfűzni; amíg ezrével érkeznek olyan emberek, akik nem tudnak a helyi, európai norma szerint élni, a különbségek előbb-utóbb erőszakos eseményekben fog kiütközni. A kölni történtek hatására agresszívabban, szélsőségesebben fognak a németek (is) fellépni, ami elindít egy erőszakspirált. Hozzáteszem, véleményem szerint a németek (európaik) felháborodása jogos és természetes. 
Európában hamarosan egyre nagyobb lesz az etnikai feszültség, ami elég csúnyán fog robbanni, hacsak a vezetők nem avatkoznak közbe gyorsan és okosan.

Egy másik cikkben is olvasható egy bevándorló nyilatkozata a saját (és a többi bevándorló) hozzáállásáról a nőkhöz, amiből világosan kiderül, hogy alapvetően a bevándorlók szocializációjával van a probléma: 

"A férfiak gyengék, így ha egy nő rájuk mosolyog, nehezen türtőztetik magukat" - magyarázta. Mint mondta, otthonában, Eritreában "ha valaki meg akar szerezni egy hölgyet, akkor csak elragadja. Senki nem fogja ezért megbüntetni, legalábbis a rendőrök biztosan nem".

http://444.hu/2015/12/20/norvegiaban-megtanitjak-a-menekulteknek-hogy-hogyan-kell-banni-a-nokkel

A cikk amúgy arról szól, hogy Norvégiában a menekülteket tanítani fogják arra, hogy Európában hogyan kell bánni a nőkkel. Nagyon remélem, hogy ez az eljárás sikeres lesz és minden országban sikeresen fogják integrálni az újonnan érkezetteket, bár szkeptikus vagyok az eddig elért "eredmények" ismeretében. 


Vigyázzatok magatokra és vigyázzatok a körülöttetek élő nőkre is!

5 megjegyzés:

 1. FRISSÍTÉS: HÁROM TIZENÉVES AKART MEGERŐSZAKOLNI EGY 17 ÉVES LÁNYT Debrecenben

  http://tenyek.hu/krimi/203048_frissites-harom-tizeneves-akart-megeroszakolni-egy-17-eves-lanyt.html?&hirkereso

  Részeg lányt ne hagyjatok egyedül!

  Vigyázzatok magatokra és egymásra!

  VálaszTörlés
 2. "És lakozik a farkas a báránynyal, és a párducz a kecskefiúval fekszik, a borjú és az oroszlán-kölyök és a kövér barom együtt lesznek, és egy kis gyermek őrzi azokat."
  Erős vagy a te hitedben, Sztyopa!

  VálaszTörlés
 3. Budapest és Somogy a legveszélyesebb
  http://www.metropol.hu/itthon/cikk/1434188-budapest-es-somogy-a-legveszelyesebb

  SZABADON A MARGIT HÍDI KÉSELŐ KAMASZOK
  http://tenyek.hu/tenyek/208486_szabadon-a-margit-hidi-keselo-kamaszok.html

  MEGTÁMADJA LAKÓTÁRSAIT A SZÉKESFEHÉRVÁRI FÉRFI
  http://tenyek.hu/tenyek/205993_megtamadja-lakotarsait-a-szekesfehervari-ferfi.html

  KATONANŐT TÁMADTAK MEG BUDAPESTEN
  http://tenyek.hu/tenyek/206522_katonanot-tamadtak-meg-budapesten.html

  ROVARIRTÓVAL FÚJTA LE A RABLÓT
  http://tenyek.hu/krimi/208491_rovarirtoval-fujta-le-a-rablot.html

  VálaszTörlés
 4. Így kapták el a pakisztáni migránst, aki késsel támadta meg a 19 éves lányt Budapesten!
  http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/igy-kaptak-el-a-pakisztani-migranst-aki-kessel-tamadta-meg-a-19-eves-lanyt-budapesten/cw8kmgx

  VálaszTörlés
 5. Berlin: Woman kicked down stairs at metro station in random attack
  https://www.youtube.com/watch?v=Mn7yF9R7ZIs

  VálaszTörlés