2009. 12. 22.

Jó hír

Végre egy jó hír!

(Demszkyvel nem értek egyet, de ez az én véleményem, nem szeretném senkire sem ráerőszakolni. Biztos csak a látszatért költenek erre többszáz millió forintot, és nem azért, mert tényleg szükség van rá... De persze, ez meglátás csak az én rosszindulatúságomnak a levetülése.)


Négy fővárosi aluljáróban építettek ki kamerarendszert

Négy fővárosi aluljáróban építettek ki kamerarendszert, amelynek központi fogadóállomását hétfőn adták át a VIII. kerületi Mosonyi utcában. A 150 millió forintos beruházást Demszky Gábor főpolgármester közlése szerint folytatják, a 3 éves felújítási program keretében további 29 aluljárót kameráznak be és így 374 készüléken keresztül figyelik majd azok forgalmát. A teljes aluljáró-rekonstrukció költsége 3,5 milliárd forint, ebből a 33 aluljáró bekamerázására 500 millió forintot költenek. Demszky Gábor kiemelte, hogy Budapest Európa egyik legbiztonságosabb városa, de egy városnak nemcsak biztonságosnak kell lennie, az ott élő embereknek is biztonságban kell érezniük magukat.
A felújítás első ütemében a Deák téren, a Nyugati téren, a Ferenc körúton és a Nagyvárad téren készült el a biztonsági rendszer, összesen 60, mennyezetre épített kamerával.
(MTI)



Vigyázzatok magatokra!

1 megjegyzés:

  1. Hello, Pici vagyok...

    Így igaz... a minap a Nyugati felé kovályogtam, és jelen vannak a térfigyelő kamerák.
    Nincs elrejtve, kábelestűl ki lett rakva méghozzá elég sűrűn. Remélem sokáig megmarad. Azóta kicsit mintha rendesebb is lenne a környék, remélem ez is így megmarad.

    Legyetek jók!

    UI: Boldog Karácsonyt mindenkinek

    VálaszTörlés