2011. 01. 20.

Off: hamarosan

Kedves Olvasók!

Sajnos még nem volt érkezésem új bejegyzést feltenni, mert nagyon el vagyok havazva. Hamarosan frissül a blog.


Addig is nézzétek meg az alábbi videót. Azért tartom tanulságosnak, mert egy igazi verekedést vett fel a biztonsági kamera.
Ha megnézzük, sehol nem látunk bonyolult technikákat, nincsenek rizikós, de látványos mozdulatok. Mielőtt elkezdtek egy önvédelmi irányzatot tanulni, képzeljétek el, hogy ebben a szituációban megtudnátok-e magatokat védeni a választott stílussal.
Továbbá a videón az is jól látszik, hogy az emberek mennyire el tudnak vadulni, kiveszik belőlük az emberség (az ájult embert is megrugdossák). Ilyen esetben semmi nem számít, csak az, hogy minél előbb, minél kevesebb sérüléssel kikeveredj a balhéból.





Vigyázzatok magatokra!

1 megjegyzés:

  1. Nem arról van szó, hogy kiveszett belőlük az emberség.
    Ez ott kulturális sajátosság. Ha a szomszéd túl hangosan hallgatja a tévét, elkapod a folyosón és megvered. Majd ezután közlöd vele a problémádat. Ha ő ver meg téged, kiharcolta a jogot a hangos tévézésre. Ez ott így megy, aki élt oroszhonban, az tudja.

    Ezen túlmenően a biztonságiak némi nevelő célzattal rugdalják még a garázdákat. Ott ezért nem vonják őket felelősségre.

    Szentpéterváron egy elrabolt férfi leütötte a túszejtőt, majd a biztonság kedvéért kétszer fejbelőtte. Jogosnak ítélték meg a tettét. Arrafelé máshogy vélekednek a jogos védelemről.

    VálaszTörlés