2010. 08. 04.

Villámposzt: Ébresztő!

Csak egy széljegyzet:

Az elmúlt két hétben két rendőrgyilkosság is történt (1, 2). És csak azért tudunk ezekről az az esetekről, mert a megtámadott rendőrök meg is haltak. A többi támadásról, ami szintén a rendőrök ellen irányultak, még csak nem is hallani, pedig ezek az esetek sajnos minden naposak (főleg vidéken). Szar helyzetben van az ország, és a lakóit még csak nem is tájékoztatják róla, mindenkinek a saját bőrén kell megtapasztalnia, hogy valami nem működik jól.

Itt az ideje, hogy végre a felelősök illetékesek észbe kapjanak, és visszaállítsák az állam, a rendőr tekintélyét. Hova tovább, a rendőr meg se tudja magát védeni (részben a jó kiképzés hiányában, részben a jogi előírások miatt)!
Egy ország nem nyugodt, és biztonságos, ha a rendőreinek nincsen tekintélye, ha rossz a közbiztonság, ha az ember nem tud élni az alapvető jogaival, és a szabad cselekedetei korlátozva vannak.

Ezek az esetek nagyon jól mutatják, hogy az országban kurva nagy gáz van. Jó lenne, ha végre a döntéshozók kiszállnának a fullextrás autóikból, és egy kicsit járnának az utcán, élnék az átlagember életét, hogy lássák: tényleg baj van.
Nem ígéreteket, programokat, terveket szeretnénk, hanem rendet! Nem érdekel, hogy hogyan, de jó közbiztonságot szeretnénk, minél előbb!


Vigyázzatok magatokra!

2 megjegyzés:

  1. Teljesen egyetértek!
    A közbiztonság megtartása, nem a felfegyverkezett önvédelmi csoportok feladata, hanem a rendőrségé.Erre és az egészségügyre költeni kell!

    Bambusznyárs fighter.blog.hu

    VálaszTörlés
  2. Az első hozzászólóval nem értek teljesen egyet.

    Nem tudom olvastátok-e a tegnapi híreket. Pintér Sándor azt mondta, hogy a bűnözés növekedni fog és a közbiztonság pedig romlani. Ehhez képest a választások előtt azt mondták, hogy 2 hét és megoldják a közbiztonsági problémákat. Nem kellett túl sok idő, hogy elkezdjék az ellenkezőjét mondani. Eddig az összes párt elbukta a bűnözőkkel szembeni harcot. Pintér már most feladja, pedig még csak pár hónapja voltak a választások. Nem lehet ezeknek hinni.

    VálaszTörlés